• Vrijwilligers

  Een vereniging leunt in grote mate op haar vrijwilligers. Onze vereniging is daar geen uitzondering op. Een grote groep vrijwilligers draagt ieder seizoen haar steentje bij aan het draaiende houdende van onze vereniging. We zijn echter constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers die op welk gebied dan ook wat voor de vereniging willen betekenen.

  Voor een aantal rollen binnen de vereniging zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers:

  Kantine

  Een biertje tappen, een praatje maken, een frietje bakken. Op zaterdag of op zondag. We zijn dringend! op zoek naar mensen die mee willen werken in de kantine! Ook als je jonger bent dan 18, kunnen we je goed gebruiken! 

  Scheidsrechters

  Spreekt voor zich toch? Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden. Ook als je interesse hebt om je te laten 'opleiden' tot scheids, horen we graag van je! 

  Poetshulp kleedkameraccomodatie of kantine

  Het schoonmaken van de kleedkameraccomodatie voor 2 x per week (bij voorkeur maandag en vrijdag) +/- 6 uur per week, schrobmachine aanwezig. Tijdstip naar eigen wens in te delen en vergoeding in onderling overleg

  Website

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze website. We hebben een hele gebruiksvriendelijke website, dus na een korte instructie kun je zo aan de slag! Tijdsbestek: gemiddeld twee keer per maand een bericht, en natuurlijk wat meer bij start en einde van het seizoen. Soms moet het bericht ook even aangemeld worden bij de Mooi Laarbeek Krant.

  Social Media

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze Facebook-pagina. En ELI zou ook graag gebruik willen gaan maken van Instagram. Wie wil hiermee aan de slag? Tijdsbestek is naar eigen invulling!

  Nieuwsbrief

  Graag blazen we ook onze nieuwsbrief nieuw leven in. We zoeken iemand die dit ‘project’ op zich wil nemen, en natuurlijk ook een aantal mensen die mee gaan helpen. Maar die mag je eventueel ook zelf om je heen verzamelen. Kortom; het einddoel is duidelijk, maar de invulling is in eigen hand (in overleg met het bestuur natuurlijk).

  Onderhoud Groen sportpark

  Voor het regulier onderhoud van het sportpark is er een hechte groep vrijwilligers 1 of 2 keer per week actief om de groenvoorziening op het sportpark te onderhouden. Denk hierbij aan het standaard snoei werk, onkruid verwijderen, schoffelen, bladval opruimen etc. Altijd samen en onder het genot van een kop koffie of thee

  Onderhoud Techniek accomodatie

  Ook op het technische vlak vind er regulier onderhoud plaats. Belangstelende met een technische achtergrond zijn meer dan welkom om de terrein verlichting, het scorebord, omroep en muziek-installatie, WIFI etc mee te onderhouden. Uiteraard ook weer in een vaste groep vrijwilligers.

  Meld je aan! Iedereen is welkom bij ELI !

  Heeft u interesse in een van bovenstaande om ELI een helpende hand toe te steken en om deel uit te maken van energieke goep vrijwilligers? Dan komen dan graag met u in contact om samen de mogelijkheden te verkennen. Wanneer u het formulier invult nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Alvast hartelijke dank voor de interesse!

 • Formulier