• Vrijwilligers

  Een vereniging leunt in grote mate op haar vrijwilligers. Onze vereniging is daar geen uitzondering op. Een grote groep vrijwilligers draagt ieder seizoen haar steentje bij aan het draaiende houdende van onze vereniging. We zijn echter constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers die op welk gebied dan ook wat voor de vereniging willen betekenen.

  Openstaande vacatures:

  Coronacheck vrijwilliger

  Voor het checken van de QR codes op zaterdag en zondag tijdens openingstijden van de kantine

  Poetshulp kleedkameraccomodatie

  Het schoonmaken van de kleedkameraccomodatie voor 2 x per week (bij voorkeur maandag en vrijdag) +/- 6 uur per week, schrobmachine aanwezig. Tijdstip naar eigen wens in te delen en vergoeding in onderling overleg

  Website

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze website. We hebben een hele gebruiksvriendelijke website, dus na een korte instructie kun je zo aan de slag! Tijdsbestek: gemiddeld twee keer per maand een bericht, en natuurlijk wat meer bij start en einde van het seizoen. Soms moet het bericht ook even aangemeld worden bij de Mooi Laarbeek Krant.

  Social Media

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze Facebook-pagina. En ELI zou ook graag gebruik willen gaan maken van Instagram. Wie wil hiermee aan de slag? Tijdsbestek is naar eigen invulling!

  Nieuwsbrief

  Graag blazen we ook onze nieuwsbrief nieuw leven in. We zoeken iemand die dit ‘project’ op zich wil nemen, en natuurlijk ook een aantal mensen die mee gaan helpen. Maar die mag je eventueel ook zelf om je heen verzamelen. Kortom; het einddoel is duidelijk, maar de invulling is in eigen hand (in overleg met het bestuur natuurlijk).

  Bestuurslid

  Tot slot zijn we met ingang van het nieuwe seizoen ook op zoek naar een nieuw bestuurslid die (o.a.) het onderdeel communicatie onder zijn of haar hoede gaat nemen. Een communicatieplan dat vertaald is in een concreet actieplan ligt klaar en hopelijk is er te zijner tijd naar aanleiding van deze oproep ook een leuke groep vrijwilligers met wie je aan de slag kunt!

   

  Heeft u intressen in een van bovenstaande vacatures en wilt u wat betekenen voor onze vereniging, wij komen dan graag in contact met u om de mogelijkheden te verkennen. We zijn constant op zoek naar enthousiaste mensen die wat willen betekenen voor de vereniging. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.