• Vrijwilligers

  Een vereniging leunt in grote mate op haar vrijwilligers. Onze vereniging is daar geen uitzondering op. Een grote groep vrijwilligers draagt ieder seizoen haar steentje bij aan het draaiende houdende van onze vereniging. We zijn echter constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers die op welk gebied dan ook wat voor de vereniging willen betekenen.

  Binnen de vereniging zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor onderstaande rollen. Het beschrijven van een taak/rol is doen wij zo goed en nauwkeurig mogelijk. Ben je nieuwsgierig of het je interesse, spreek een van de bestuursleden of de aanwezige vrijwilligers aan voor live informatie en toelichting:

  Vrijwilliger Coördinator

  ELI wil met haar vrijwilligersbeleid een nieuwe weg inslaan. Hiervoor zijn we op zoek naar 2 enthousiaste vrijwilligerscoördinatoren.  Hierbij dient de nadruk te liggen op het vergroten van de ouderparticipatie tm de JO13 en het vergroten van de ledenparticipatie vanaf JO15.

  De functie is zeker nog niet in beton gegoten en kan in samenspraak met jeugdcommissie/hoofdbestuur verder worden uitgewerkt.  

  • Meehelpen opzet maken van het nieuwe vrijwilligersbeleid van ELI.
  • Eerste aanspreekpunt nieuwe vrijwilligers en beheer inbox vrijwilliger@rkvveli.nl
  • Voert gesprekken met nieuwe vrijwilligers en introduceert en begeleid nieuwe vrijwilligers binnen de vereniging
  • Contactpersoon voor hoofdbestuur en commissies aangaande vrijwilligers
  • Beheerd vacatures en zorgt iom bestuur/commissies voor invulling
  • Houdt in samenspraak motivatie en hoeveelheid taken van de vrijwilligers in de gaten

  Bij aanvang van de functie zal de tijdsbesteding groter zijn aangezien het beleid nog deels gemaakt moet worden, inschatting 2 tot 3 uur per week. Daarna zal de nadruk van de werkzaamheden aan het begin van het nieuwe seizoen liggen en verwachten wij dat de tijdsbesteding gemiddeld 1 uur per week bedraagt

  Toernooi Coordinator

  Je taken zullen zijn: Toernooimailbox Eli bijhouden, Overzicht van de diverse toernooien gedurende het seizoen maken, Overzicht toesturen trainers (januari)

  Accomodatiebeheerders

  De accomodatiebegeerder opent en sluit de kleedkamer accomodatie, is gastheer/vrouw en ontvangt de bezoeken de clubs en ELI teams, sleutelbeheer kleedkamers, houd toezicht op de kleedkameraccomodatie, ordelijkheid en schoonhouden kleedkamers door de (bezoekende)teams, klaarmaken en uitdelen ranja(bonnen) en is algemene vraagbaak.

  Bar en keuken medewerker

  Een biertje tappen, een praatje maken, een frietje bakken. Op zaterdag of op zondag. We zijn dringend! op zoek naar mensen die mee willen werken in de kantine! Ook als je jonger bent dan 18, kunnen we je goed gebruiken! 

  Scheidsrechters

  Spreekt voor zich toch? Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden. Ook als je interesse hebt om je te laten 'opleiden' tot scheids, horen we graag van je! 

  Poetshulp kleedkameraccomodatie en/of kantine

  Het schoonmaken van de kleedkameraccomodatie voor 2 x per week (bij voorkeur maandag en vrijdag) +/- 6 uur per week, schrobmachine aanwezig. Tijdstip naar eigen wens in te delen en vergoeding in onderling overleg

  Website

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze website. We hebben een hele gebruiksvriendelijke website, dus na een korte instructie kun je zo aan de slag! Tijdsbestek: gemiddeld twee keer per maand een bericht, en natuurlijk wat meer bij start en einde van het seizoen. Soms moet het bericht ook even aangemeld worden bij de Mooi Laarbeek Krant.

  Social Media

  Maken en/of redigeren en/of plaatsen van berichten op onze Facebook- of Instagrampagina. Wie wil hiermee aan de slag? Tijdsbestek is naar eigen invulling!

  Nieuwsbrief

  Graag blazen we ook onze nieuwsbrief nieuw leven in. We zoeken iemand die dit ‘project’ op zich wil nemen, en natuurlijk ook een aantal mensen die mee gaan helpen. Maar die mag je eventueel ook zelf om je heen verzamelen. Kortom; het einddoel is duidelijk, maar de invulling is in eigen hand (in overleg met het bestuur natuurlijk).

  Onderhoud Groen sportpark

  Voor het regulier onderhoud van het sportpark is er een hechte groep vrijwilligers 1 of 2 keer per week actief om de groenvoorziening op het sportpark te onderhouden. Denk hierbij aan het standaard snoei werk, onkruid verwijderen, schoffelen, bladval opruimen etc. Altijd samen en onder het genot van een kop koffie of thee

  Onderhoud Techniek accomodatie

  Ook op het technische vlak vind er regulier onderhoud plaats. Belangstelende met een technische achtergrond zijn meer dan welkom om de terrein verlichting, het scorebord, omroep en muziek-installatie, WIFI etc mee te onderhouden. Uiteraard ook weer in een vaste groep vrijwilligers.

  Meld je aan! Iedereen is welkom bij ELI !

  Heeft u interesse in een van bovenstaande om ELI een helpende hand toe te steken en om deel uit te maken van energieke goep vrijwilligers? Dan komen dan graag met u in contact om samen de mogelijkheden te verkennen. Wanneer u het formulier invult nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Alvast hartelijke dank voor de interesse!