• Vrijwilligersavond op vrijdag 31 mei

 • Vrijdag 31 mei vindt de jaarljkse vrijwilligersavond plaats. Op deze avond bedanken we alle vrijwilligers die afgelopen seizoen een bijdrage hebben geleverd aan onze vereniging. De uitnodigingen zijn inmiddels via mail verstuurd. Voor degenen waar geen mailadres voor bekend is, zal later deze week een papieren uitnodiging volgen. Mocht je de uitnodiging niet hebben ontvangen, check dan ook de spam folder van je mail.

  Hopelijk zien we jullie in grote getale op vrijdag 31 mei a.s. om 19:30 uur in onze kantine aan de Herendijk te Lieshout. Voor lekker eten wordt gezorgd en voor drankjes uiteraard ook.
  Ben je er bij op 31 mei? Geef je dan snel op! Dat kan door een mailtje te sturen naar secretaris@rkvveli.nl en daarin de volgende gegevens te vermelden:
  -    Naam
  -    Naam partner (indien van toepassing)
  -    Dieetwensen (indien van toepassing)

  Mocht mailen niet mogelijk zijn; zet de informatie dan op een briefje en gooi het in de bus bij Vogelenzang 53 te Lieshout.

  Aanmelden is nodig zodat wij daar rekening mee kunnen houden met inkopen en dergelijke en kan tot en met vrijdag 24 mei.

  Vragen? Dat kan ook op het vermelde e-mailadres, of spreek één van de bestuursleden aan.

  Graag tot vrijdag 31 mei!

  Bestuur ELI