• We zijn op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder!

 • Je zou wel kunnen zeggen dat de kantine het hart is van onze voetbalvereniging. Hier ontmoet jong en oud elkaar; een belangrijke sociale functie. Daarnaast is de kantine natuurlijk een belangrijke inkomstenbron. ELI is op korte termijn op zoek naar iemand die dit hart, onze kantine, wil gaan beheren.

  Wat houdt het in?
  De kantinebeheerder is verantwoordelijk voor het goede functioneren van de kantine, inclusief de keuken. Dat betekent dat je onder andere zorgdraagt voor de inkoop van het assortiment, de personeelsplanning, een goede kassaverwerking, en uiteraard draag je bij aan het goede verloop van de activiteiten die gedurende het seizoen in de kantine plaatsvinden.

  De tijdsbesteding is gekoppeld aan in ieder geval de vaste openingstijden van de kantine op donderdagavond, zaterdag en zondag. De gemiddelde tijdsbesteding kan in overleg worden vastgesteld.

  Wat vragen wij?
  Een goede kantinebeheerder heeft een diploma sociale hygiëne of is bereid deze te halen.
  Enthousiasme, flexibiliteit, stressbestendigheid en goede communicatieve vaardigheden zijn ook belangrijke aspecten die wij als vereniging graag terugzien in onze nieuwe beheerder.

  Wat bieden wij?
  Uiteraard zal er een warme overdracht plaatsvinden. De huidige kantinbeheerder zal je ‘de fijne kneepjes’ van het vak bijbrengen. Er staat bovendien een team van enthousiaste dames klaar die graag achter de bar of in de keuken staan.

  Financiele voorwaarden worden besproken tijdens een gesprek met (een afvaardiging van) het bestuur.

  Interesse? Leuk! Neem dan contact op met Bram Donkers op 06-46700685.