• Wil Beerends is vrijwilliger van de maand!

  • Een vereniging is niets zonder vrijwilligers, en gelukkig hebben we er bij ELI veel. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we met ingang van 2019 - in samenwerking met de Supportersclub ELI - iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen. Die ene vrijwilliger wordt even extra in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een eervolle vermelding op onze website omdat hij of zij zich de afgelopen periode op een bijzondere manier vrijwillig heeft ingezet voor onze mooie voetbalclub. 

    Deze maand is het de eer aan Wil Beerends! 

    Wil Beerends zet zich al geruime tijd in als vrijwilliger bij ELI. Hij beheerde lange tijd de materialen van de ELI-jeugd en had ook plaats in het toenmalige jeugdbestuur (de voorloper van de huidige jeugdcommissie). 

    Op dit moment vervult Wil 3 zeer belangrijke taken binnen de jeugd. Hij is scheidsrechter, begeleidt jeugdscheidsrechters en is co√∂rdinator van oefenwedstrijden en afgelastingen. Zonder Wil geen wedstrijden zou je bijna kunnen zeggen! 

    Wil, namens ELI enorm bedankt voor je inzet. Geniet van deze eretitel die je meer dan dik verdiend hebt.