• Zwerfvuil opruimen op zondag 24 maart voor de Gezondheidsrace 3.0

  Wellicht heb je het al een keer gezien of gelezen: op zondag 24 maart a.s. is de volgende activiteit in de Gezondheidsrace 3.0 waar ELI dit jaar aan deelneemt. Deze zondagmorgen staat in het teken van het opruimen van zwerfafval. Een activiteit die ELI organiseert samen met de harmonie uit Lieshout, de zonnebloemafdeling Mariahout en ATTC'77, de tafeltennisvereniging uit Aarle-Rixtel. 

  Op zondag 24 maart vertrekken vanuit de vier Laarbeekse kernen verschillende groepen lopend naar Molen 'Vogelenzang' in Lieshout, waarbij onderweg uiteraard zwerfvuil wordt opgeruimd. Vanuit de molen zullen alle groepen - onder begeleiding van de harmonie - naar onze ELI kantine lopen. Daar is voor iedereen wat te eten en te drinken. 

  Loop je mee? De start voor de deelnemers vanuit ELI is om 10.30 uur bij de kiosk in Lieshout en aanmelden kan bij Marco de Beer (06-25035085 of marcodebeer@hotmail.com). 

  Iedereen mag natuurlijk mee doen, ook partners, kinderen, vrienden, bekenden etc. We hopen jullie graag te zien op zondag de 24e! 

  Meer informatie zal de komende tijd ook nog volgen via deze website en de MooiLaarbeekKrant. 

   

   

  De Gezondheidsrace 3.0 wordt georganiseerd door de Gemeente Laarbeek en loopt van september 2018 - juni 2019. ELI doet samen met 6 andere verenigingen mee en is in de race om de eerste plaats en daarmee een mooi geldbedrag te winnen.