• ELI 1 Promoveert naar de 3e Klasse! Gefeliciteerd !!!
 • Laarbeek Verenigt: De sportparken gaan rookvrij!

 • De sportverenigingen op de vier sportparken binnen de gemeente Laarbeek, onder de vlag van Laarbeek Verenigt, hebben besloten tot het invoeren van het beleid “Rookvrije sportgeneratie” (www.rookvrijegeneratie.nl). Dit beleid is een initiatief van de Hartstichting met als doel om rookvrij opgroeien vanzelfsprekend te maken. Op deze manier geven we alle kinderen het goede voorbeeld, beschermen we ze tegen de verleiding om te gaan roken en voorkomen we schadelijk meeroken.

  Vanaf de start van seizoen 2019 – 2020, zullen op sportpark “de Heibunders” in Mariahout, sportpark “ ’t Luytelaar” in Lieshout, sportpark “de Hut” in Aarle-Rixtel en op “ ’t Heereind” in Beek en Donk de rookvrije richtlijnen van kracht zijn tijdens jeugdwedstrijden, jeugdtrainingen en andere jeugdactiviteiten. Door middel van borden bij de ingang en op kritische plekken op het sportpark wordt iedere bezoeker attent gemaakt op het beleid.

  Voor ELI geldt dat roken tijdens de genoemde momenten wel toegestaan is in de ingerichte rookplek op het sportpark. 

  Met de invoering van deze richtlijnen wordt een grote stap gezet richting een gezond sportklimaat voor iedereen!

  De voorzitters,

  Hans van Asten (ASV’33), Marco de Beer (ELI), Jacqueline Daniëls (Flamingo’s), Jeroen de Louw (vv Mariahout) en Roel Janssen (Sparta’25)